MushGO v novém - česky, slovensky i anglicky. Vydejte se na prohlídku produktů i článků.

Poradíme vám s výběrem +420 604 372 734

Nechybí vám něco?

Nákupní košík

Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Naposledy navštívené

Tento produkt s námi vždy jezdí na akce s prodejním stánkem.

MushGO - Tuk ze sladkovodních ryb

Velmi kvalitní český rybí tuk ze sladkovodních druhů ryb - převážně kaprovitých a sumcovitých.  Je kvalitním a hlavně chutným a dobře stravitelným energetickým doplňkem pro psy. Vyhovuje mnohdy i psům, kteří nemají rybí tuk pocházející z mořských ryb rádi.

Balení

Skladem Kód: 1378

od 50 Kč

Popis a parametry

Charakteristika: Speciální výrobek pocházející z produktů českých zpracoven ryb, který je ojedinělý na trhu s krmnými surovinami pro psy. Jedná se o čistý rybí tuk (tuk v mírném chladu tuhne, olej ne), bez příměsí jiných živočišných tuků, vznikající při zpracovávání zbytků sladkovodních druhů ryb na rybí moučku. Vyrábí se lisováním z čerstvých, rozmělněných tkání ryb při teplotě cca 80 °C, takže si vylisovaný tuk zachovává své přirozené pachové i chuťové vlastnosti. Tento tuk ze sladkovodních ryb není rafinovaný. Jde tedy o neupravenou, přirozenou surovinu ve své původní podobě. Tuk má světle krémovou barvu a jemný pach po rybím vývaru - není cítit typickou rybinou, jako je tomu u mořských produktů.

Při teplotách pod 15 °C začíná tento tuk pozvolna tuhnout, při trvalejší teplotě pod 10 °C ztuhne na konzistenci podobnou měkčímu sádlu. Je to způsobeno obsahem jemných částeček z tkání z ryb a také podílem nasycených mastných kyselin, které jsou ale přirozeným a velmi dobře stravitelným zdrojem energie pro psa.

Použití: Tento speciální rybí tuk je kvalitním a hlavně chutným  energetickým doplňkem pro psy. Vyhovuje mnohdy i psům, kteří nemají rybí tuk pocházející z mořských ryb rádi. Ideální je pro polévání suchých granulí, nebo i masa a příloh.

Pokud vám v chladném období tuk ztuhne, vložte lahev do vody o teplotě cca 40 °C a nechte jej roztát. Nespěcháte-li, nebo máte větší balení - kanystry, stačí jej nechat v pokojové teplotě (nad 20 °C) až do doby ztekucení celého obsahu.

Doporučené dávkování:
30 – 50 ml / kg krmiva - na maso, nebo granule s obsahem tuku nad 15 %. 
60 – 90 ml / kg krmiva - do příloh k masu, nebo na granule s obsahem tuku do 15 %. Čím méně tuku je v krmivu tím více přidejte tohoto tuku, v rámci doporučeného rozmezí.

Skladování a spotřeba: Rybí tuk ze sladkovodních ryb skladujte v šeru až temnu, bez přímého osvitu sluncem, dlouhodobě při teplotě nejlépe do 8 °C, krátkodobě do cca 30 dnů do 18 °C.

Spotřebujte ideálně do 60 dnů od nákupu při správném skladování. Pro dlouhé skladování je lepší tuk zamrazit.

Vaše dotazy
0 příspěvků

Zeptejte se

Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.



Vaše

Hodnocení 5

1 hodnocení

A

Anonymní 30. 12. 2018

good

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
Ohodnotit produkt zavřít

MushGO - Tuk ze sladkovodních ryb

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Poradíme vám s výběrem +420 604 372 734
Přihlášení zavřít

Cookies

Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům. Kliknutím na tlačítko přijímám nám udělíte souhlas s jejich sběrem a zpracováním a my vám poskytneme ten nejlepší zážitek z nakupování.

Vaše nastavení souborů cookie

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie v souladu s vlastními preferencemi a později podrobněji nastavit nebo kdykoli vypnout v patičce webu.

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého zboží. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z nakupování našim zákazníkům.

Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi pro úpravu zobrazovaných reklam tak, aby pro vás byly zajímavé.